Tak tahu nak iklan kat mana? Nak perluaskan lagi tapak iklan anda? Iklankan blog anda?

Kami menawarkan servis tapak iklan.
IKLAN SIMPLE & EASY
Mengalu-alukan iklan kerja amal.
Semua iklan kerja amal adalah PERCUMA.
[klik sini untuk maklumat lanjut]
create your own banner at mybannermaker.com! Powered by BannerFans.com *BERMINAT BERIKLAN DI SINI SILA EMAIL SAYA DI ESHOPHIDAYAH AT YAHOO DOT COM :)
.

Quranic Pen Lain Dari Yang Lain!

Quranic Pen Lain Dari Yang Lain!
Pen quran terkini 8 qari masyhur, kad shortcut bacaan, muqaddam, doa harian, doa haji dan umrah, dan banyak lagi-mudah, selesa dan harga berpatutan.

My Twitter- Check out the links!

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Buku free sapa tak nak??

.
your adevertisement here. email me iklanonlinez@gmail.com
125x125 Ads

Sila klik pada tajuk iklan post entri. Terima Kasih

.

Sunday, October 11, 2009

Marilah bersama kami menggunakan produk muslim dan menjana ekonomi ummah!




Produk Muslim Halal Lagi Baik. KELEBIHAN UTAMA sekirannya anda menjadi ahli HPA di bawah rangkaian Smart Purnama, adalah anda akan menjadi sebahagian daripada Penyumbang Dana Kewangan untuk NGOs dan Institusi Islam (Dakwah, Pendidikan dan Kebajikan) tanpa anda perlu mengeluarkan walau satu sen sekalipun. Semuanya melalui hasil bonus Smart Purnama. Sila klik pada gambar atau layari www.smartpurnama.com
Continue reading...

Friday, June 19, 2009

Derma Pembinaan Masjid As Sahabah Bosnia


DERMA

Pembinaan Masjid As Sahabah Bosnia



Maybank 5140 6605 4194

Ustaz Wan Shohor bani Leman

p/s : Ajaklah rakan-rakan kita menyertai amal soleh ini.
Mungkin ada yang masih belum tahu tentang amal ini,
maka tolonglah sampai-sampaikan kepada mereka ini.


pesanan Iklan OnlineZ : semua iklan kerja amal adalah percuma.
sila emailkan pada IKLANONLINEZ@GMAIL.COM untuk di iklankan di Iklan OnlineZ. Terima kasih.
Continue reading...

Wednesday, June 17, 2009

Tak tahu nak iklan kat mana? Nak perluaskan lagi tapak iklan anda? iklankan blog anda?

Berita baik!
Oleh kerana Iklan OnlineZ baru je beroperasi,
yaaa dapatkan harga promosi sekarang hanya RM2
!!!(sah sehingga JULAI 2011)
Perhatian *harga boleh berubah mengikut kadar jumlah pengunjung di Iklan OnlineZ, jadi apa tunggu lagi,siapa cepat dia dapat murah!

Kami menawarkan servis tapak iklan.
IKLAN SIMPLE, EASY & ATTRACTIVE sangat diharapkan. dalam bentuk banner lagi bagus. supaya pengunjung tak pening kepala dan saya pun tak pening kepala hehe.

harga iklan : RM2 (dalam post entry)
sekali bayar dan kekal dalam entry sampai bebila!

harga lain bagi front page (header/side bar) dan bergantung berapa lama iklan tersebut ingin dipaparkan. multiple tapak iklan-harga boleh dirunding.

Perhatian *harga boleh berubah mengikut kadar jumlah pengunjung di Iklan OnlineZ,.

Jadi apa tunggu lagi
siapa cepat dia dapat murah!!



Terma dan Syarat Beriklan


1) Mengalu-alukan iklan kerja amal. Semua iklan kerja amal adalah PERCUMA.
2) Tidak menerima semua jenis iklan produk yang haram atau mempunyai unsur yang haram.
3) Gambar atau banner iklan mestilah tidak menjolok mata.
4) Tiada sebarang iklan penipuan, anda tidak jujur anda jawablah di akhirat nanti.

*Segala maklumat iklan boleh dihantar ke email kami.

Cara Pembayaran
menggunakan no akaun bank kami. maklumat lanjut sila email.

Do u have a question?
Leave a comment or email me, I will reply soon,insyaAllah.

Hubungi Kami
:
eshophidayah at yahoo dot com
Continue reading...

3 e-book percuma

Ebook ini ada yang PERCUMA, ada yang berbayar. Yang berbayar ada yang kualitinya tak seberapa. Yang percuma, ada yang kualitinya mengalahkan yang berbayar.

Saya ingin kongsikan 3 (ya, TIGA!) buah ebook berbahasa Melayu. Adakah saya katakan ianya PERCUMA ?

Ya, ianya PERCUMA. ebook-ebook ini ditulis oleh IM tempatan yang tak berapa terkenal, RK.

Raja Kamil atau nickname online beliau RK, ada berkongsikan 3 buah ebook mengenai PENGALAMAN SEBENAR beliau menghasilkan duit secara online.

3 Ebook beliau ialah :

1. Ikan Kecil Ikan Besar - ebook berkaitan motivasi
2. Langkah mudah tukar sampah jadi duit - cara buat duit dengan barang2 rosak
3. 3 Cara Buat Duit Dengan Blog - dengan blog pun boleh buat duit? Tak pecaya?, Bacalah !!!

Jangan lepaskan peluang mempelajarinya.
Saya rasa itu je kot. Tak nak ulas panjang-panjang, anda nilai lah sendiri :)


Continue reading...

Laman Koleksi Hidayah

Image Hosted by ImageShack.us
Continue reading...

Tuesday, June 16, 2009

Formula Duit10Minit

e-book "Formula Duit10Minit" dapatkan potongan harga dari RM150 ke RM50 dari hari ini ke 19 Jun 2009.

klik sini>Image Hosted by ImageShack.us
Continue reading...

>>>>>>>>>>>>> Link to Iklan OnlineZ <<<<<<<<<<<<<<<<<

Image Hosted by ImageShack.us

Anda pernah guna produk iklan tu?

Silakan komen2 pada entri iklan, kongsikan pengalaman anda bersama produk iklan.
 

Followers

Please Vote Us. Thank you.

Iklan OnlineZ Copyright © 2009 Not Magazine 4 Column is Designed by Ipietoon Sponsored by Dezigntuts